M. H. SAUNER LEROY, "Yemeğin değişken anlamları ve göç: İstanbul’daki Fransızların Yemek Alışkanlıkları Üzerine bir Değerlendirme," In Yemekte Tarih var. Yemek Kültürü ve Tarihçiliği , İstanbul: Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2013, pp.161-180.
SAUNER LEROY, M. H. Yemeğin değişken anlamları ve göç: İstanbul’daki Fransızların Yemek Alışkanlıkları Üzerine bir Değerlendirme. 2013. In Yemekte Tarih var. Yemek Kültürü ve Tarihçiliği , Tarih Vakfı Yurt Yayınları, İstanbul, 161-180.
SAUNER LEROY, M. H., (2013). Yemeğin değişken anlamları ve göç: İstanbul’daki Fransızların Yemek Alışkanlıkları Üzerine bir Değerlendirme. Yemekte Tarih var. Yemek Kültürü ve Tarihçiliği (pp.161-180), İstanbul: Tarih Vakfı Yurt Yayınları.
SAUNER LEROY, MARIE. "Yemeğin değişken anlamları ve göç: İstanbul’daki Fransızların Yemek Alışkanlıkları Üzerine bir Değerlendirme." In Yemekte Tarih var. Yemek Kültürü ve Tarihçiliği , 161-180. İstanbul: Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2013
SAUNER LEROY, MARIE H. . "Yemeğin değişken anlamları ve göç: İstanbul’daki Fransızların Yemek Alışkanlıkları Üzerine bir Değerlendirme." Yemekte Tarih var. Yemek Kültürü ve Tarihçiliği , Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2013, pp.161-180.
SAUNER LEROY, M. H. (2013) "Yemeğin değişken anlamları ve göç: İstanbul’daki Fransızların Yemek Alışkanlıkları Üzerine bir Değerlendirme", Yemekte Tarih var. Yemek Kültürü ve Tarihçiliği . İstanbul: Tarih Vakfı Yurt Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={MARIE HELENE ANDREE SAUNER LEROY}, chaptertitle={Yemeğin değişken anlamları ve göç: İstanbul’daki Fransızların Yemek Alışkanlıkları Üzerine bir Değerlendirme}, booktitle={ Yemekte Tarih var. Yemek Kültürü ve Tarihçiliği}, publisher={Tarih Vakfı Yurt Yayınları}, city={İstanbul},year={2013} }