M. H. SAUNER LEROY. Évolution des pratiques alimentaires en Turquie : analyse comparative [Türkiye’deki yemek yeme alışkanlıklarının değişimi : karşılaştırmalı bir inceleme] (tez basımı). Berlin: Islamkundliche Untersuchungen, 193, Klaus Schwarz Verlag1995, pp.431
SAUNER LEROY, M. H. 1995. Évolution des pratiques alimentaires en Turquie : analyse comparative [Türkiye’deki yemek yeme alışkanlıklarının değişimi : karşılaştırmalı bir inceleme] (tez basımı) . Islamkundliche Untersuchungen, 193, Klaus Schwarz Verlag, Berlin.
SAUNER LEROY, M. H., (1995). Évolution des pratiques alimentaires en Turquie : analyse comparative [Türkiye’deki yemek yeme alışkanlıklarının değişimi : karşılaştırmalı bir inceleme] (tez basımı) . Klaus Schwarz Verlag (Ed.). Berlin: Islamkundliche Untersuchungen, 193, Klaus Schwarz Verlag.
SAUNER LEROY, MARIE. Évolution des pratiques alimentaires en Turquie : analyse comparative [Türkiye’deki yemek yeme alışkanlıklarının değişimi : karşılaştırmalı bir inceleme] (tez basımı) . Berlin: Islamkundliche Untersuchungen, 193, Klaus Schwarz Verlag, 1995
SAUNER LEROY, MARIE H. . Évolution des pratiques alimentaires en Turquie : analyse comparative [Türkiye’deki yemek yeme alışkanlıklarının değişimi : karşılaştırmalı bir inceleme] (tez basımı) . Islamkundliche Untersuchungen, 193, Klaus Schwarz Verlag, 1995.
SAUNER LEROY, M. H. (1995) Évolution des pratiques alimentaires en Turquie : analyse comparative [Türkiye’deki yemek yeme alışkanlıklarının değişimi : karşılaştırmalı bir inceleme] (tez basımı) . 1st edn. Berlin: Islamkundliche Untersuchungen, 193, Klaus Schwarz Verlag.
@book{book, author={MARIE HELENE ANDREE SAUNER LEROY}, title={Évolution des pratiques alimentaires en Turquie : analyse comparative [Türkiye’deki yemek yeme alışkanlıklarının değişimi : karşılaştırmalı bir inceleme] (tez basımı)}, publisher={Islamkundliche Untersuchungen, 193, Klaus Schwarz Verlag}, year={1995} }